no matter what i say im not over you

Tjo ! va ledig idag så for till bräntis med lina,frida,olivia och josse. Det va sjukt mysigt men kallt!
Hade jätte roligt med bruttorna!
Aja, nu chillar jag bara framför datorn och sen ska jag sova så vi hörs när vi hörs!


Dag 05 – De här åt jag idag

potatisbullar! sjukt gott annars vet jag inte:)

Dag 04 – En vän du kan berätta allt för

julia swanemar helt klart. älskar den tjejen mest av allt,hon är så sjukt underbar. vi är födda på samma dag och bor på samma kvarter så kan bara fara till henne när jag vill,sjukt härligt älskar dig!

Dag 03 – Min familj

ja min familj är ju inte så speciell mamma,pappa,syrra och en hund min mamma heter Mona och min pappa heter Per. kan alltid prata med min mamma om det är nått. Min syster heter Antonia och henne litar jag mest på av alla,vi bråkar ungefär varje dag men efter 5 minuter är det lugnt. älskar alla i min familj så sjukt! just,min hund heter Viggo,han är jätte gosig,haha ja men det va väl min familj!

@johannas

är hos Johanna just nu med hon och bekki,Julia,shasse och jassa for nyss så det sög ju men vi ska fortsätta ha kul,hörs !


It time you had the talk

tjena ! ska fara till Frida nu och åka med henne och Julia till deras match på iksu,hörs senare!


Dag 2- min favorit film

har ingen speciell favorit film men tp komedier och romantiska,hatar skräckfilmer.


Dag 01 – Om mig

lite om mig, utseende messigt så har jag blont hår,blåa ögon, är omkring 1.66 cm lång. som person är jag glad och sprallig när jag är hyper,annars är jag ändå glad och skrattar mycket! även om jag är ledsen så skrattar jag.. ja, jag går på ersäng skolan i 8a,så sjukt härlig klass jag har! Är väldigt blyg bland nya personer,är inte bra på att träffa nya personer heller. jag är inte bra på att börja ett samtal heller,haha Jag hatar vinter för det är kallt,jag kan inte va kall länge,då blir jag sur.. och jag älskar att sjunga,gör det när jag är nervös eller när jag inte har nått liv.. men ja,det är väl jag jag person,peace out!

30 days

Dag 01 – Om mig Dag 02 –Min favorit film Dag 03 – Min familj Dag 04 – En vän du kan berätta allt för Dag 05 – De här åt jag idag Dag 06 – Min dag Dag 07 – Min bästa vän Dag 08 – Favorit låtar Dag 09 – Min klass Dag 10 – 7 Sanningar om mig själv Dag 11 – I min handväska Dag 12 – En söt pojke Dag 13 – En snygg kille Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? Dag 15 – Drömutseende Dag 16 – En chock Dag 17 – Mitt favoritminne Dag 18 – Min favoritfödelsedag Dag 19 – Detta ångrar jag Dag 20 – Den här månaden Dag 21 – Ett möte Dag 22 – Det här upprör mig Dag 23 – Det här får mig att må bättre Dag 24 – Det här får mig att gråta Dag 25 – En första Dag 26 – Mina rädslor Dag 27 – Min favoritplats Dag 28 – Det här saknar jag Dag 29 – Mina favoriter Dag 30 – Mina vanor

Rubrik

Sitter på bussen på väg hem från stan. Chillade lite på subway med syrran.
Skolan idag va helt okej faktiskt.
Har absolut inget att skriva om så vi ses !


tro inte att du är något över det lilla du gjort

Har inte funnit orken att skriva menmen, ska sova snart måste bara bli trött först,hade skoldm idag,går inte in på detaljer men det gick inte så bra,aja orkar inte skriva så godnatt


@school

Sitter här på skolan kl halv 1 hela dagen lååång,titta vad jag är duktig jag kan vara på skolan wåh wåh wåh..
Chillar lite med johanna på bänken,börjar snart så peace


Första skoldan

Hej alla söta !
Idag var det som sagt den första skoldagen. Inte nå roligt alls med den,sov en kvart igår så va inte så pigg som vissa märkte. Mådde verkligen inte bra idag men hoppas jag mår bättre imorn! Godnatt
Lite bilder från dagen


@ bussen

Sitter på bussen med David nu på väg till skolan;)


Hejsan !

Tänkte blogga nu eftersom jag inte kan sova. Har varit sjuk mesta tiden på lovet nu men har kryat på mig lite mer iaf,ska till skolan imorn så får vi väl se hur jag mår. Ne men nu ska jag sova så jag orkar lite imorn puss och kram!


Fb barcelona

Är sjukt just nu så har inte orkat skriva. Men nu sitter jag och kollar på barca mot nått random lag,BARCAA<3<3<3
Dom leder såklart! Aja ska fortsätta se nu,peace


Ibland så blir det fel

Sitter i soffan nu och kollar på the bodygard(?) som jag tyckter är ganska bra.smsar med emil och ska snart sova så godnatt folket!


RSS 2.0